مدیریت سرمایه¬های انسانی فولاد خراسان محک خورد
سطح بلوغ منابع انسانی «مجتمع فولاد خراسان» توسط ارزیابان سازمان تعالی منابع انسانی، بر اساس جایزه استاندارد 34000، ارزیابی شد.
هفتمین دوره¬ی ارزیابی جایزه منابع انسانی با حضور جمعی از معاونان، مدیران و روسای مرتبط شرکت در روز چهارشنبه 19 بهمن ماه 1401 وتوسط تیم چهار نفره ارزیابی شامل دکتر ابراهیمی (سر ارزیاب)، دکتر سقائیان، حسینی و دکترمهری نژاد (ارزیابان) در دفتر منابع انسانی و امور اجتماعی فولاد خراسان برگزار شد.
به گفته معاون برنامه ریزی و فناوری شرکت، در ارزیابی های گذشته، فرآیندهای مرتبط با برنامه ریزی استراتژیک، روابط کار و سلامت اجتماعی، حقوق و مزایا و جبران خدمات و رهبری به عنوان نقطه قوت شرکت عنوان شده است.
هیهات افزود: در راستای دستیابی به تعالی سیستمهای منابع انسانی، پروژه های بهبود و اقداماتی موثر توسط معاونت منابع انسانی و امور اجتماعی اجرا شده که «طراحی مدل ارتقای افقی کارکنان»، «مکانیزه کردن سیستم انتصابات»، «استقرار موفق کانون ارزیابی شایستگی»، «بازنگری شرح وظایف»، «مدیریت عملکرد» و همچنین پروژه¬ی «جانشین پروری» از مهم ترین آن هاست.
در نشست افتتاحیه این دوره از ارزیابی، خانم دکتر ابراهیمی (سرارزیاب)، توضیحاتی در خصوص مدل ارزیابی، فرآیند و برنامه زمانبندی ارائه نمود و مطابق برنامه، هفت فرآیند مورد ارزیابی قرار گرفت و سپس فرایند ارزیابی با تشکیل گروه های کانونی (FOCUS GROUP) در محل ساختمان آموزش ادامه یافت و در نهایت سایر فرآیند ها و نگرش ها مورد ارزیابی واقع شد.
به گفته معاون منابع انسانی، ارزیابان در نشست اختتامیه با تاکید بر یادگیری های دو سویه و الگوبرداری های منتج از تعاملات، توضیحاتی اجمالی نسبت به برداشت های خود ارایه و نتیجه نهایی را به ارائه¬ی «گزارش بازخورد» و جمع بندی نهایی «سطح بلوغ فولاد خراسان» در دهه اول اسفند ماه 1401 همزمان با برگزاری همایش مربوطه، موکول کردند.
صبوریان در پایان ارزیابی از تیم ارزیابی تشکر و بر یادگیری های منتج از ارزیابی ها تاکید کرد.
گفتنی است فولاد خراسان که در ادوار گذشته نهایتا موفق به کسب نشان برنزین C2 گردیده، امیدوار است با بهبودها و تلاش های صورت گرفته به سطوح بالاتری دست یابد.
مدل 34000 از جمله استانداردهایی است که در سال های اخیر برای ارزیابی و ارتقای سیستم منابع انسانی مورد استفاده شرکتها قرار گرفته است. ویژگیهای خاص استاندارد و سلسله مراتبی بودن آن و نیز تعریف دقیق اقدامات و توانمندیهایی که شرکتها در هر سطح برای اجرا و ارتقای سیستم منابع انسانی به آن نیازمندند از جمله مهم ترین ویژگی های این استاندارد است این مدل علاوه بر 14 فرآیند منابع انسانی که 20000 امتیاز دارد، شامل 12 متغیر در حوزه نتایج و نگرشهای منابع انسانی است که 14000 امتیاز دارد و در 7 سطح بلوغ وضعیت سازمان را ارزیابی کرده و تعالی می بخشد.