برای جلوگیری از توقفات خط تولید کارخانه گندله سازی «پروژه پایل اضطراری» در فولاد خراسان با موفقیت انجام شد.
به گفته معاون طرح و توسعه، با اجراي اين پروژه، توقفات ناشي از مشكلات تجهيزات بين دو كارخانه احياء مستقيم و گندله سازي که موجب توقف واحد گندله سازي مي گردید، مرتفع شد.
مهندس اسحاقیان گفت: در صورتی که کارخانه احیا مستقیم بنا به مشکلات موجود بین تجهیزات کارخانه احیا مستقیم و گندله سازی نتواند از گندله تولید شده در این کارخانه استفاده کند با اجرای این پروژه مسیر تولیدات کارخانه گندله سازی بعد از «ترانسفر تاور» یا برج انتقال محصول برای پایل و دپو شدن هدایت می گردد و بدین صورت استمرار تولید و انتقال محصول از طریق نوار انتقال وجود دارد و از توقف خط تولید کارخانه گندله سازی جلوگیری می گردد.
مدیر پروژه فولادسازی 2،درباره این پروژه گفت: تست اولیه این پروژه در 25 مرداد ماه انجام و در 3 شهریور ماه 1399 با موفقیت راه اندازی گردید.
مهندس حیاتی با بیان این که اجرای این طرح بنا به درخواست واحد گندله سازی انجام گرفت، افزود: فرآیند طراحی و ساخت تجهیزات این پروژه توسط پیمانکار و نیز نصب آن در محل مجتمع، با هزینه ای بیش از 30 میلیارد ریال انجام شد.
وی همچنین افزود هنگامی که تولید کارخانه گندله سازی کمتر از 50 تن در ساعت باشد به دلیل افت ایجاد شده در کیفیت محصول از ارسال آن به خط تولید احیا مستقیم جلوگیری و به سمت پایل اضطراری هدایت می گردد.
معاون طرح و توسعه مجتمع از تلاش های کارکنان شركت پاميدكو، آويژه صنعت و حمایت های ارزشمند دکتر غفوری مدیر عامل و هم چنین همکاری معاونت های بهره برداری و امور مالی شرکت در انجام به موقع این پروژه قدردانی نمود.