مدیرعامل «مجتمع فولاد خراسان» با بیان این که انتخاب این شرکت به عنوان معین توسعه منطقه از سوی استانداری خراسان رضوی، ایجاب می کند که از ظرفیت های انسانی شرکت برای بالابردن قابلیت¬ها و توانمندسازی روستاها و بافت اجتماعی و اقتصادی منطقه پیرامونی شرکت نهایت بهره برداری را داشته باشیم، تاکید کرد: تمرکز توان انسانی، فنی، مهندسی و علمی در مجتمع فولاد خراسان، فرصت مناسبی برای ایفای این نقش مهم اجتماعی در منطقه استقرار شرکت است.
مهندس احمدی در اولین دیدار ادواری مدیریت مجتمع با کارکنان در سال جدید، افزود: مثلث توسعه، که توسط استاندار محترم تعریف شده و یک ضلع آن صنایع و موسسات بزرگ اقتصادی هستند، حرکتی مبتنی بر مشارکت مردم است و هدف آن نه دادن اعانه و کمک، بلکه ظرفیت یابی، ظرفیت سازی و کمک به افزایش قابلیت های مناطق روستایی است و مجتمع فولاد خراسان با برخورداری از صدها کارشناس، متخصص و نیروهای دارای دانش و تجربه بالا، که دل در گرو زادبوم خود دارند، باید با تشکیل یک «اتاق فکر» به این ظرفیت سازی و ارتقای توانمندی منطقه کمک کند.
مدیر عامل فولاد خراسان، یکی از دلایل انتخاب این مجتمع به عنوان «معین توسعه» را وجود منابع انسانی توانمند و باتجربه عنوان کرد و افزود: ادای این وظیفه اجتماعی مهم، منجر به تحقق عدالت اجتماعی و توسعه متوازن منطقه خواهد شد.
وی افزود: تقویت روستاها و غنی شدن آن¬ها در گام اول به معنای پرورش انسان¬های توسعه یافته در این مناطق است که می تواند در آینده به وجود نیروهای کارآمد برای همه بخش¬ها، از جمله خود صنعت فولاد، بیانجامد.
احمدی افزود: استفاده حداکثری از مشارکت کارکنان فولاد خراسان در مبحث «معین توسعه»، حتی برخوردار شدن از تجارب ذی-قیمت بازنشستگان شرکت، در مسیر محرومیت زدایی از شعاع وسیع پیرامون فولاد، امری بایسته است و بنده از همه همکارانی که توانایی ارائه طرح ها و پروژه¬های متناسب با این هدف دارند، دعوت می کنم تا با ارایه طرح های توجیهی مناسب که بر اساس مطالعات توجیه فنی و اقتصادی و منطبق با شرایط روستایی تهیه شده باشد، در این امر مشارکت جویند.
مدیرعامل فولاد خراسان در این نشست، توسعه کشت گلخانه¬ای با هدف صیانت از منابع آبی، بالا بردن راندمان بخش کشاورزی و بهینه سازی مصرف آب در این بخش، کمک به ایجاد کارگاه¬های بهره ور و سودآور برای روستاییان و نظایر آن را به عنوان زمینه های قابل مطالعه در حوزه توسعه منطقه ای عنوان کرد.
در ادامه این نشست، مهندس احمدی ضمن برشمردن توفیقات بدست آمده در سال 1397، از چالش های پیش رو در سال جدید نام برد وتاکید کرد: ایستادگی در برابر رفتار مستکبرانه دشمن، نیازمند همت همگانی صنعت گران و مشارکت بیش ار پیش کارکنان است.
وی از جمله چالش های مهم پیش رو را تامین پایدار و مستمر تجهیزات و مواد اولیه دانست و افزود: تولید با شرایط فعلی یک «جنگ تمام عیار» است که علاوه بر مشکل تحریم¬ها، چالش¬های موجود بر سر راه توسعه صادرات محصولات و جا به جایی انتقال ارز و افزایش قیمت مواد اولیه و مصرفی از جمله تامین الکترود آن را دشوارتر ساخته است.
مهندس احمدی از توجه ویژه به «بومی سازی» و تقویت دستاوردهای «ساخت داخل» به جای تامین خارجی را از مسایلی دانست که در سال 1398 باید مورد توجه قرار گیرد.